Om Even Emi

Med öppet sinne, lekfullhet och balans formger Even Emi textila produkter som utmärker sig. Jag arbetar främst med smycken, accessoarer och inredningsdetaljer som tillverkas för hand av mig i Motala, Östergötland.

Jag strävar efter en hållbar produktionskedja och så mycket som möjligt av textilierna är därför återvunnet spill från andra producenter. Allt material är veganvänligt, vilket innebär att det respekterar djuren vi delar vår planet med.

Om Emelie

Jag som ligger bakom Even Emi heter Emelie Herlin och det är mig du får prata med om du kontaktar företaget. Jag tror på att få andra att känna sig sedda och uppskattade precis som de är, och jag önskar att alla ska få känna acceptans och kärlek till sig själva. Jag hoppas kunna förmedla en positiv och tillåtande känsla till dig genom mina kanaler.

Det som är så fantastiskt med kreativitet är att en kan skapa saker som tidigare inte existerade. Att kunna bidra med någonting nytt till världen, och att kunna sprida glädje till andra, är det som driver mig.

Har du frågor om Even Emi, eller kanske vill jobba ihop med något projekt? Tveka inte att skicka ett mejl!

Vill du läsa mer om hur Even Emi Design uppstod?